Bokmånglarna – BookBeat

BookBeat är en av de tre stora abonnemangstjänsterna i Sverige som erbjuder möjligheten att lyssna på ljudböcker och läsa e-böcker. För en fast avgift per månad ger de tillgång till ljudböcker och e-böcker som finns i tjänsten. De övriga två stora abonnemanstjänsterna är Storytel och Nextory.

BookBeat AB ingår i Bonnier Books Holding AB och har därmed tillgång till hela Bonnierförlagens utbud av digitala ljud- och e-böcker. De erbjuder även böcker från många andra bokförlag.

Styrelsen i BookBeat AB består av Håkan Rudels (ordf), Jakob Tolleryd, Christian Mathias Schumacher-Gebler, Jim Zetterlund, Millie Maria Wright samt Martin Harris som suppleant. VD är Niclas Sandin.

BookBeat AB startades 2015 av Bonnierkoncernen. Inledningsvis var tjänsten endast tillgänglig i Sverige. Företaget har dock de senaste åren även adderat Finland, Tyskland, Polen och Danmark till sina huvudmarknader. Dessutom finns det en EU-version av tjänsten.

Läs mer:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.